Diensten

Onderhoud & Beheer

Als klant van InnQ beschikt u over een 24 uurs storingsdienst. Deze dienst kunt u bellen bij alle storingen aan elektrotechnische-, beveiligings- en werktuigbouwkundige installaties. U kunt altijd hetzelfde nummer bellen: 036‑5350514. Buiten kantoortijden wordt u direct doorgeschakeld naar de dienstdoende projectleider. Als de storing direct verholpen moet worden, komt er zo snel mogelijk een monteur naar u toe.

Elektrotechniek

In elk gebouw is energie nodig. Voor verlichting, voor apparaten, voor machines. In onze moderne tijd vraagt dat om maximale flexibiliteit, want wensen en eisen veranderen. InnQ biedt flexibele oplossingen, met daarbinnen de hoogste eisen ten aanzien van veiligheid.

Beveiliging

Veiligheid wordt voor veel bedrijven steeds belangrijker. Toegangscontrole, camerasystemen, inbraakbeveiliging, brandmeldinstallaties, et cetera. InnQ heeft brede kennis en ervaring op het gebied van beveiliging en adviseert u graag welke oplossing het beste bij uw situatie past. 

Data & Telefonie

Data en telefonie gaan verder dan uw telefoon en computer. The Internet Of Things betekent dat steeds meer apparatuur met elkaar in verbinding staat. Een uitstekende infrastructuur is voor goede dataoverdracht enorm belangrijk. Ook hier werkt InnQ met flexibiliteit als sleutelwoord, omdat niets zo snel verandert als de wereld van digitale informatie.

Verwarmen & Koelen

Een constante temperatuur en goede luchtvochtigheid bepalen in hoge mate het comfort in een gebouw. Tegelijk verandert ons klimaat. Zomers worden warmer, natte en droge periode wisselen elkaar veel heviger af. InnQ is gespecialiseerd in installaties die voorspellen hoe een gebouw, gevuld met mensen, zich gedraagt bij uiteenlopende weersomstandigheden.

Loodgieter & Sanitair

Een goede watervoorziening is belangrijk. Maar drinkwater wordt schaars en daar moeten we dus zuinig mee omgespringen. InnQ kent de laatste innovaties en heeft de kennis om deze toe te passen. Zo dragen wij en u niet alleen bij aan schoon drinkwater, maar ook aan voldoende drinkwater. Nu en in de toekomst.