Over ons

InnQ, voorheen BlokzijlTCL, is een zelfstandig installatiebedrijf met ruim 30 jaar ervaring, voornamelijk in utiliteitsbouw. Met een team van 50 mensen zijn we groot genoeg voor flinke uitdagingen en klein genoeg om flexibel te zijn.

Slimme installaties voor duurzaam gebruik

Een aangename omgeving creëer je niet door elektra, klimaatbeheersing en bekabeling volgens het boekje aan te leggen. Technologische ontwikkelingen gaan razendsnel, wat zorgt voor veel meer mogelijkheden en hogere eisen van de klant. InnQ is gespecialiseerd in installaties op maat, die verwachtingen overtreffen en rekening houden met de toekomst. Hoe eerder u ons bij uw project betrekt, hoe meer we voor u kunnen betekenen.

Een sterk netwerk, dicht op innovaties

Om klanten de nieuwste oplossingen te kunnen bieden, investeert InnQ veel tijd in goede relaties met leveranciers, fabrikanten en opleidingsinstituten. Zo kunnen we de laatste ontwikkelingen direct toepassen op uw vraag. Regelmatig organiseren we kennissessies, waarbij leveranciers ons inspireren met nieuwe producten en technieken. Wilt u eens zo’n sessie bijwonen? Mail ons!

InnQ: een hecht team professionele puzzelaars

Het klinkt misschien als een spel en daar lijkt ons werk vaak ook op. Het ontwikkelen, calculeren en plaatsen van installaties is vaak een bijzonder ingewikkelde puzzel. Waarbij verschillende onderdelen, zoals elektra en klimaat, steeds vaker in elkaar grijpen. En waarbij kleine wijzigingen soms een groot verschil maken.

InnQ is een hecht team mensen met een passie voor complexe puzzels. Waarbij het doel juist eenvoudig is: alles staat in dienst van het beste resultaat voor u als klant.