Over ons

Over ons

Slimme installaties voor duurzaam gebruik

Een aangename omgeving creëer je niet door elektra, klimaatbeheersing en bekabeling volgens het boekje aan te leggen. Technologische ontwikkelingen gaan razendsnel, wat zorgt voor veel meer mogelijkheden en hogere eisen van de klant. Wij, InnQ, zijn ruim 30 jaar gespecialiseerd in installaties op maat die alle verwachtingen overtreffen en rekening houden met de toekomst.

Een sterk netwerk, dicht op innovaties

Om onze klanten de nieuwste oplossingen te kunnen bieden, investeren wij veel tijd in goede relaties met leveranciers, fabrikanten en opleidingsinstituten. Zo kunnen we de laatste ontwikkelingen direct toepassen op de vraag van onze klanten. Regelmatig organiseren we kennissessies, waarbij leveranciers ons inspireren met nieuwe producten en technieken. Een sessie bijwonen? Mail ons!

Een hecht team ‘professionele puzzelaars’

Ons werk lijkt vaak op een spel – het ontwikkelen, calculeren en plaatsen van installaties is vaak een puzzel op zich.  Wij zijn een hecht team van mensen met een passie voor deze complexe puzzels. In alles wat wij doen, houden wij rekening met onze kernwaarden: betrokken, eerlijk, samen, creatief, innovatief, kwaliteit en ambitieus. Door ons aan onze kernwaarden te houden, bereiken wij gezamenlijk ons doel: alles voor het beste resultaat voor de klant!

Een sterk netwerk, dicht op innovaties

Om klanten de nieuwste oplossingen te kunnen bieden, investeert InnQ veel tijd in goede relaties met leveranciers, fabrikanten en opleidingsinstituten. Zo kunnen we de laatste ontwikkelingen direct toepassen op uw vraag. Regelmatig organiseren we kennissessies, waarbij leveranciers ons inspireren met nieuwe producten en technieken. Wilt u eens zo’n sessie bijwonen? Mail ons!

 

InnQ: een hecht team professionele puzzelaars

Het klinkt misschien als een spel en daar lijkt ons werk vaak ook op. Het ontwikkelen, calculeren en plaatsen van installaties is vaak een bijzonder ingewikkelde puzzel. Waarbij verschillende onderdelen, zoals elektra en klimaat, steeds vaker in elkaar grijpen. En waarbij kleine wijzigingen soms een groot verschil maken.

 

InnQ is een hecht team mensen met een passie voor complexe puzzels. Waarbij het doel juist eenvoudig is: alles staat in dienst van het beste resultaat voor u als klant.

Wij werken voor

Onze mijlpalen

Test2

Dit is een tweede mijlpaal

Test

Dit is een test mijlpaal