Servicecoördinator

Functie

40 uur

Salaris

€ 2.500 – € 3.750

Functie

40 uur

Salaris

€ 1.900 – € 2.400

Jij bent als servicecoördinator het gezicht van onze serviceafdeling. Als eerste aanspreekpunt voor onze klanten staan servicegerichtheid, het geven van het juiste advies en klanttevredenheid bij jou centraal.

Wat ga je doen?

Je signaleert de behoeften van de klant, neemt contact op om storingen, onderhoudswerkzaamheden, reparaties of modificatieklussen in te plannen en stelt offertes op. Daarnaast overleg je met de contractmanager over de inhoud van het servicecontract en maak je afspraken over de opvolging hiervan. Ook maak je werkorders aan zodat onze monteurs alle informatie hebben die nodig is om de werkzaamheden correct en naar tevredenheid uit te voeren. Tijdens de werkzaamheden houd je de klant op de hoogte van de vorderingen, na afloop neem je het afgeronde werk met de klant door en stem je af wanneer volgend onderhoud noodzakelijk is.

Wat bieden we je?

  • Salaris tussen €2.500 (junior) en €3.750 (senior) bruto per maand op basis van fulltime;
  • 38 vrije dagen per jaar op basis van fulltime (25 vakantiedagen en 13 ATV);
  • Jaarlijkse winstdeling;
  • Reiskostenvergoeding conform CAO Metaal & Techniek;
  • Flexibiliteit in werktijden, aantal uren per week en (thuis)werkdagen;
  • Een gezellige, toekomstbestendige en zelfstandige functie met veel groei- en ontwikkelpotentieel.

Wat vragen we van je?

  • Afgeronde MBO 4 opleiding richting techniek, administratie of vergelijkbaar;
  • Minimaal 2 jaar ervaring in het coördineren van servicewerkzaamheden;
  • Kennis van Syntess en Microsoft Office is van belang.

Wie is InnQ?

InnQ is een allround installatiebedrijf, wat betekent dat je veel zal samenwerken met eigen collega’s aan integrale projecten. Door de korte lijnen binnen het bedrijf en de teams wordt veel kennis gedeeld, worden oplossingen samen bedacht en ontstaat er een optimaal uitgevoerd (service)project. Bij InnQ zijn we trots op onze werkzaamheden. Mooie voorbeelden zijn de nieuwbouw van Schiphol Car Rental in Amsterdam, de ombouw van een kantoorpand naar de GGD ambulancepost in Almere en vaste servicecontracten met uiteenlopende onderwijsinstellingen. Door goed samen te werken en innovatief en creatief te zijn streven we altijd het maximaal haalbare na. Gemotiveerd werken in combinatie met een persoonlijke en laagdrempelige sfeer is waar InnQ voor staat. Dit alles vatten we samen in onze kernwaarden: betrokken, eerlijk, samen, creatief, innovatief, kwaliteit en ambitieus.

 

Een inkijkje in onze projecten? Kijk dan hier.

Iets voor jou?

Zie jij jezelf terug in de geschetste functie? Dan gaan we graag met je in gesprek! Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan gerust contact op.

 

Mickel Liebrecht
06 26 72 87 95
mliebrecht@innq.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.