Calculator Werktuigbouwkundige Installaties

Functie

40 uur

Salaris

€ 3.175 – € 4.750

Dat jij de zeldzame combinatie tussen commercie en techniek bezit komt in deze functie uitstekend van pas! Jij bent de collega die wij zoeken!

Wat ga je doen?

Je bent bezig met adviseren en informeren van de opdrachtgever, waarna je de wensen en eisen uit het gesprek omzet naar een technisch onderbouwd voorstel. Om tot een voorstel te komen verdiep je jezelf in de technische (on)mogelijkheden, heb je contact met leveranciers en beoordeel je offertes van onze partners op inhoud en prijsvorming. Tot slot heb je contact met de opdrachtgever voor verdere afstemming en eventuele aanvullingen. Indien het werk in opdracht komt, verzorg je een gedegen werkbegroting met bijbehorende opdrachtbevestiging. Ook draag je zorg voor de interne overdracht van gegevens, zodat je collega’s met de juiste stukken het project kunnen realiseren.

Wat bieden we je?

  • Salaris tussen €3.175,- en €4.750 bruto per maand op basis van fulltime;
  • 38 vrije dagen per jaar op basis van fulltime (25 vakantiedagen en 13 ATV);
  • Jaarlijkse winstdeling;
  • Reiskostenvergoeding of een auto van de zaak;
  • Flexibiliteit in werktijden, aantal uren per week en (thuis)werkdagen;
  • Een gezellige, toekomstbestendige en zelfstandige functie met veel ontwikkel- en groeipotentieel.

Wat vragen we van je?

  • Afgeronde MBO 4 opleiding richting installatietechniek of vergelijkbaar;
  • Minimaal 2 jaar ervaring in het calculeren van gebouwgebonden installaties;
  • Kennis van Syntess en Excel is een pre.

Ons bedrijf?

InnQ is een allround installatiebedrijf, wat betekent dat je veel zal samenwerken met eigen collega’s aan integrale projecten. Door de korte lijnen binnen het bedrijf en de projectteams wordt veel kennis gedeeld, worden oplossingen samen bedacht en ontstaat er een optimaal afgestemd ontwerp. Als calculator bij InnQ ben je veel meer dan alleen het brein achter de calculatie; je bent adviseur, teamgenoot en sparringpartner voor zowel interne als externe contacten. Bij InnQ zijn we trots op onze projecten. Mooie voorbeelden zijn de nieuwbouw van Schiphol Car Rental in Amsterdam, de ombouw van een kantoorpand naar ambulancepost in Almere en de nieuwbouw van kindcentrum Leeuwesteyn in Utrecht. Door goed samenwerken, inventief en creatief zijn streven we altijd het maximaal haalbare na. Gemotiveerd werken in combinatie met een persoonlijke en laagdrempelige sfeer is waar InnQ voor staat. Dit alles vatten we samen in onze kernwaarden: betrokken, eerlijk, samen, creatief, innovatief, kwaliteit en ambitieus.

 

Een inkijkje in onze projecten? Kijk dan hier.

Iets voor jou?

Zie jij jezelf terug in de geschetste functie? Dan gaan we graag met je in gesprek! Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan gerust contact op met onze HR & Carrière Coördinator Mickel Liebrecht.

 

Mickel Liebrecht
06 26 72 87 95
mliebrecht@innq.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.